Rondreis Griekenland online
Home > Bouw je reis > Rondreizen

We hebben onze Griekenland reizen in een nieuw jasje gestopt, onder de naam Zomerzin!

Op deze website kun je dus niet meer boeken, maar op
www.zomerzin.nl kun je de nieuwe reizen bekijken en een aanvraag doen.

Griekenland rondreizen: Meteora

Griekenland rondreizen

individuele Griekenland rondreizen

Griekenland rondreizen zijn individuele, langere reizen die we hebben gecreëerd door bouwstenen (korte reisprogramma's) met elkaar te verbinden. Het zijn Griekenland rondreis combinaties die wij zelf goed bij elkaar vinden passen. Wij hebben sfeervolle en goed verzorgde accommodaties geselecteerd die het beste bij de omgeving passen of handig gelegen zijn. Kijk voor meer informatie op onze overnachten pagina.

Onderaan deze pagina vind je algemene informatie over onze Griekenland rondreizen. Een rondreis Griekenland aanvragen kan door het aanvraagformulier in te vullen, of bel ons op 071-8910120. Via het boekingsformulier kun je een Griekenland rondreis boeken. Liever zelf je Griekenland rondreis samenstellen? Klik dan hier voor een overzicht van onze Griekenland bouwstenen.

Alle onderstaande prijzen zijn exclusief internationale vlucht. In juli en augustus en op feestdagen kunnen toeslagen gelden.

Griekenland rondreizen overzicht

Griekenland rondreizen: Amorgos

15-daagse Griekenland rondreis Griekenland, even proeven!

Je ziet: Athene - Delphi - Meteora - Athene - Naxos - Amorgos
Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom
Reissom van 1 juli t/m 15 september
€ 1182,- p.p. bij 2 personen
€ 1375,- p.p. bij 2 personen
Vervoer
Exclusief
huurauto, veerboot
Internationale vlucht

Met stip onze favoriete Griekenland rondreis: Dè hoogtepunten van Griekenland met een vleugje ‘van de gebaande paden’. Combineer de cultuur van de oude Grieken met de overweldigende natuur van het vasteland en een afsluiting op de typisch Griekse Cycladen eilanden.

Beklim de Akropolis in Athene en raadpleeg het orakel in Delphi, voordat je in je huurauto verder rijdt door groene heuvels naar de immens hoge rotsformaties in Meteora. Combineer dit met een eilandhop vakantie naar de Cycladen met de Griekse sfeer van taverna’s, uitgestrekte stranden en de mooiste zonsondergang van Griekenland. Ontdek een minder bezocht eiland met verlaten bergdorpjes en ezels als regulier vervoermiddel en slaap in zo’n Grieks huisje met blauwe luiken. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Griekenland rondreis.

Rondreizen Griekenland: Meteora
Griekenland rondreis: Naxos
Rondreis Griekenland: Amorgos

13-daagse Griekenland rondreis Eilandhoppen tussen de Cycladen

Je ziet: Athene - Naxos - Amorgos - Santorini
Reisduur 13 dagen / 12 nachten
Reissom
Reissom van 1 juli t/m 15 september
€ 1025,- p.p. bij 2 personen
€ 1268,- p.p. bij 2 personen
Vervoer
Exclusief
veerboot, minibus, auto
Internationale vlucht

Met deze 13-daagse eilandhop rondreis Griekenland combineer je de historische sfeer in Athene met een afwisselende mix van de leukste eilanden van de Cycladen. Je start bovenop de Akropolis in Athene. Dan neem je de boot naar het vruchtbare eiland Naxos, vol olijfbomen en uitgestrekte stranden.

Hop verder naar het minder bezochte eiland Amorgos. Op de rug van een ezel rijd je naar een kapelletje boven op een berg. Je slaapt in een typisch wit huis met blauwe luiken en dan weer in een kleinschalig strand resort. Je sluit je Griekenland rondreis af op het vulkaaneiland Santorini met zijn pastelkleurige kliffen en beroemde zonsondergangen. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Griekenland eilandhop rondreis.

Rondreizen Griekenland: Athene
Rondreis Griekenland: Naxos
Rondreis Griekenland: Akropolis

15-daagse Griekenland rondreis Griekse goden, tzatziki en gouden stranden

Je ziet: Athene - Delphi - Meteora - Lefkas - Kefalonia - Athene
Reisduur 15 dagen / 14 nachten
Reissom
Reissom van 1 juli t/m 15 september
€ 1190,- p.p. bij 2 personen
€ 1345,- p.p. bij 2 personen
Vervoer
Exclusief
huurauto, veerboot
Internationale vlucht

Deze individuele Griekenland rondreis combineert Griekse oudheid en kleurrijke eilanden met de vrijheid van je eigen huurauto. Beklim de Akropolis in Athene en raadpleeg het orakel in Delphi, voordat je verder rijdt door groene heuvels naar de imposante kloosters op de bergtoppen van Meteora.

Combineer dit met een eilandhop vakantie tussen Lefkas en Kefalonia waar uitgestrekte gouden stranden, knusse vissershavens en afgelegen baaien het decor zijn van een ontspannen afsluiting. Weg van de massa slaap je in een hooggelegen bergappartement en dan weer in een knus familiehotel tussen de olijfgaarden. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Griekenland rondreis van Athene naar de Ionische eilanden.

Griekenland rondreizen: Kefalonia
Rondreizen Griekenland: Lefkas
Rondreis Griekenland: Nafplion

12-daagse Griekenland rondreis In de voetsporen van Odysseus

Je ziet: Athene - Delphi - Olympia - Gialova/Pylos - Nafplion - Athene
Reisduur 12 dagen / 11 nachten
Reissom
Reissom van 1 juli t/m 15 september
€ 968,- p.p. bij 2 personen
€ 1058,- p.p. bij 2 personen
Vervoer
Exclusief
huurauto
Internationale vlucht

Met deze Griekenland rondreis ga je terug in de tijd van mythes en legendes op het schiereiland de Peloponnesos. Zo vrij als een vogel ga je in je huurauto op pad van historische tempels en Byzantijnse steden naar onontdekte vissersbaaien. Onderweg passeer je bergen en kloven, wijngaarden en citrusbomen. Je begint aan de voet van de Akropolis, raadpleegt het orakel in Delphi en spant je spieren in de Olympische arena.

De typische gastvrijheid van het schiereiland ervaar je in een familiehotel en een kleinschalige studio bij de goudstrandjes van Gialova/Pylos. Met een schaaltje olijven in je hand sluit je af op de terrassen van Koningsstad Nafplion. Klik hier voor een uitgebreide beschrijving van deze Griekenland rondreis Peloponnesos.

Rondreis Griekenland: Epidavros
Griekenland rondreis: Peleponnesos

 

Heb je nog vragen, aanvullende wensen of wil je dat we ook een vlucht regelen bij je rondreis, bel of mailons dan even.

Is een van bovenstaande Griekenland rondreizen helemaal naar wens, dan kun je hier je Griekenland rondreis boeken.

 

Algemene informatie Griekenland rondreizen

Wat is inbegrepen in onze Griekenland rondreizen?
- Je overnachtingen met ontbijt. Overige maaltijden als lunch en diner zijn voor eigen rekening
- Het vervoer zoals beschreven in het dag-tot-dag-programma
- Genoemde excursies en georganiseerde bezoeken. Zie de beschrijvingen.
- Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is

Wat is niet inbegrepen in onze Griekenland rondreizen? 
- De vlucht van Nederland naar Griekenland. Deze kun je apart boeken: zie vliegtickets Griekenland
- Facultatieve excursies tijdens je Griekenland rondreis
- Gids

Rondreis Griekenland aanpassen?
Het is mogelijk aanpassingen op Griekenland rondreizen te maken. Misschien wil je liever een ander starthotel, een verlenging of een transfer aanvragen naar een andere plek. Geef dit even aan als je een reisvoorstel aanvraagt; we zullen dan een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

Onze Griekenland vakanties zijn in een nieuw jasje gestoken onder de naam 'Zomerzin'. Om dat te vieren bieden we je graag € 50,- introductiekorting op je vakantie. Klik snel verder en vermeld 'zomerzinactie' bij boeking. Heb jij al zin in Griekenland?


Griekenland online, een reissite van Riksja Travel Volg Riksja Travel op Facebook Volg Riksja Travel op Twitter   Laat je inspireren door onze manier van reizen.